• Доставка вантажів з Європи в Україну здійснюється виключно за допомогою еврофур, які магістральними вантажівками, які мають відповідні європейські стандарти. Це обов'язкова вимога, так як з екологічних правилам кордону Євросоюз-Україна не можуть перетинати автомобілі застарілого зразка.
  • Сучасні автомобілі оснащені спеціальними пристроями, які допомагають максимально оптимізувати процес вантаження і вивантаження товару. Це говорить про те, що вантаж не пошкодиться як до початку перевезення, так і після прибуття вантажного автомобіля в пункт призначення.
  • Автомобільні вантажоперевезення в Європу з України супроводжуються певними документами, основною з яких це міжнародна накладна CMR. На підставі цієї накладної складаються митні декларації, які необхідні для вільного перетину кордону.
  • Перевезення товарів за допомогою автотранспорту дає можливість спланувати максимально короткий і безпечний маршрут. Це значно скорочує час у дорозі, а також дає можливість акуратною доставки транспортується продукції.